More

  MNM en Ketnet lanceren trailer van ‘W817’-film: bekijk de eerste beelden

  © Eyeworks - Sofie Gheysens

  MNM en Ketnet lanceren trailer van ‘W817’-film: bekijk de eerste beelden

  -

  Nog twee maand en de W817-film: 8eraf gaat in première voor zo’n 50.000 fans, maar ook fans zonder ticket zullen de film kunnen bekijken. Ketnet en MNM brachten zopas de eerste beelden uit.

  Op 26 november is het eindelijk zover. Dan zal de allereerste W817-film in première gaan. De komische jongerenreeks rond een studentenkot liep slechts van 1999 tot 2003 op Ketnet, maar keert nog steeds regelmatig terug in herhalingen op de kinderzender. Afgelopen jaar werd besloten om een film rond de reeks te maken, indien 50.000 fans op voorhand een ticket kochten. Gelukkig gebeurde dat, maar ook fans zonder een ticket zullen de film kunnen zien.

  Zo zal 8eraf vanaf 8 december in de bioscoop te bekijken zijn. In de film zijn de vrienden elkaar na hun studies uit het oog verloren. Ze volgden elk hun dromen en passies en staan op een kantelpunt in hun leven. Op een dag ontvangen ze een mysterieuze videoboodschap van tech-geek Carlo. Hij nodigt zijn oude kotgenoten uit op een heel speciaal feest voor een ‘bijzondere gelegenheid’. Tijdens een zeer geanimeerd weekend ontdekken Steve, Birgit, Zoë, Tom, Ellen en Jasmijn dat er in al die jaren veel en tegelijkertijd ook weinig veranderd is. Maar waar is Akke? En wat is Carlo eigenlijk echt van plan?

  Originele cast

  De filmopnames gingen in april van dit jaar van start. De originele cast keert terug. Zo zullen onder andere: Jenne Decleir (Carlo), Govert Deploige (Steve), Kadèr Gürbüz (Birgit), Britt Van Der Borght (Zoë), Danny Timmermans (Tom), Aron Wade (Akke), Machteld Timmermans (Ellen) en Aagje Dom (Jasmijn) te zien zijn. Naast de vaste W817-cast vinden we Clara Cleymans, Sofie Van Moll en Yemi Oduwale terug in belangrijke nevenrollen.

  Bekijk de eerst beelden

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer