More

  ‘Mission: Impossible 7’ en ‘8’ krijgen een latere release datum in 2022 en 2023

  © Paramount Pictures

  ‘Mission: Impossible 7’ en ‘8’ krijgen een latere release datum in 2022 en 2023

  -

  Fans van Mission: Impossible zullen nog even langer moeten wachten. Paramount besloot om de twee volgende films naar 2022 en 2023 uit te stellen. Dat komt deels door de pandemie en door nieuwe prioriteiten voor Tom Cruise.

  Het wordt nog even langer wachter op de release van Mission: Impossible 7 en Mission: Impossible 8. Na dagen van speculaties maakte filmhuis Paramount afgelopen week bekend dat de eerste film van november 2021 naar mei 2022 verschuift. Mission: Impossible 8 verschuift op zijn beurt van november 2022 naar juli 2023. De reden van de verschuiving is waarschijnlijk de pandemie, die druk zette op het opnameschema. Dat blijkt nu te conflicteren met een andere Cruise-film: Top Gun: Maverick. 

  Ook die film wordt verplaatst van juli naar november 2021. Dat komt waarschijnlijk door de onzekere pandemische situatie, waardoor Paramount geen garantie heeft op een wereldwijde opening van de bioscopen. Bovendien zal Cruise een wereldwijde promotour afwerken, zoals het geven van interviews en het verschijnen in talkshows. Door de promotour is er momenteel geen tijd om MI8 op te nemen.

  Niet back-to-back

  Oorspronkelijk was het zelfs de bedoeling om Mission Impossible: 7 en 8 back-to-back op te nemen. Dat betekent dat beiden films na elkaar opgenomen worden, zo worden kosten zoals het inhuren van de filmcrew en de huur van sets en materiaal beperkt. Dat zal nu zeker niet meer doorgaan.

  Cast geeft blik achter de schermen

  Nu we nog iets langer moeten wachten op de release van de films, kunnen we gelukkig smullen van een nieuwe setfoto van Mission: Impossible-sterren Rebecca Ferguson, Simon Pegg en Ving Rhames. Je kan hem hieronder bekijken. Ook Simon Pegg plaatste deze week een grappig filmpje inclusief de filmtune.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Simon Pegg (@simonpegg)

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer