More

  Milow zorgt voor de soundtrack van deze vroege zomerdagen met single ‘ASAP’

  -

  Het is nog een jaar wachten op het nieuwe album van Milow. Gelukkig verzacht de singer-songwriter het wachten met single ASAP. Het is onze Must Discover.

  Nu het even zomer lijkt, hebben wij voor jou een muziektip klaar die doet dromen van cocktails, parelwitte stranden en een zomers briesje. Singer-songwriter Milow heeft namelijk een nieuwe single klaar. ASAP is na Whatever It Takes en First Day Of My Life het derde voorsmaakje van het nieuwe album dat we begin volgend jaar mogen verwachten.

  “Het afgelopen jaar was op creatief vlak enorm productief voor mij”, legt Milow uit. “Er kwam gigantisch veel tijd vrij omdat de live concerten wegvielen en ik heb op korte tijd een heel nieuw album bij elkaar geschreven. Op tekstueel vlak is dit een song in de traditie van Carole King’s ‘You’ve Got A Friend’. Over onvoorwaardelijkheid in vriendschap of in een relatie en de nood aan human connection, die in deze tijden zo duidelijk naar de oppervlakte komt.” Voor de song werkte Milow samen met het Zweeds-Britse producer duo DECCO. De song zet de typerende optimistische en vooral zomerse sound van Milow voort en is onze soundtrack voor deze vroege zomerdagen.

  Check single ‘ASAP’ van Milow

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie