Miley Cyrus verklapt dat ze in nieuw seizoen Black Mirror acteert

© Netflix / Black Mirror

De Amerikaanse zangers en actrice Miley Cyrus zal een rol vertolken, in het nieuwe seizoen van Black Mirror. Dat maakte ze zelf bekend in een radiotalkshow. Nog dit jaar verschijnt een nieuwe aflevering van Black Mirror op Netflix.

In de Amerikaanse radiotalkshow van Howard Stern verklapte Miley Cyrus dat ze te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van ‘Black Mirror’. “Als je het goed hebt geraden, zal ik ja knikken”, zei Cyrus, waarna talkshowhost Howard Stern vertelde dat ze inderdaad knikte.

Blijkbaar mocht ze er zelf nog niets over verklappen, ook Netflix hield de lippen stijf op elkaar. Wel liet Cyrus weten dat het acteerwerk in ‘Black Mirror’ “een openbaring” was en dat ze “voor het eerst echt trots was op haar werk”.

Black Mirror: Bandersnatch

De serie is dit jaar toe aan zijn vijfde seizoen en zal vermoedelijk bestaan uit zes afleveringen. Via een uitgelekte poster van Netflix raakte bekend dat we nog dit jaar een nieuwe afleveringen mogen verwachten. Vlak voor het jaareinde, op 28 december lanceert de streamingdienst ‘Black Mirror: Bandersnatch’, het is nog onduidelijk of dit de naam van de aflevering is of van het gehele seizoen. Niet lang wachten meer, ondertussen kan je 15 kaskraker zien op Netflix, die ze onlangs toevoegden.

https://www.youtube.com/watch?v=5ELQ6u_5YYM

Volg voor meer

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in