More

  Miley Cyrus en Dua Lipa brengen single ‘Prisoner’ uit: beluister hem hier

  -

  De langverwachte samenwerking van Miley Cyrus en Dua Lipa is er en die moet je beluisteren. ‘Prisoner’ komt vergezeld van een videoclip. 

  In 2017 bracht Miley Cyrus haar meest recente album ‘Younger Now’ uit, afgelopen jaar volgde een EP, maar nu is ze klaar voor een gloednieuw hoofdstuk. Ze bracht eerder al single ‘Midnight Sky’ uit en heeft nu met ‘Prisoner’ een tweede song uit van haar aanstormende nieuwe plaat ‘Plastic Hearts’. Die verschijnt op 27 november.

  Op ‘Prisoner’ ging Cyrus de samenwerking aan met die andere popkoningin van het moment: Dua Lipa. Haar tweede album ‘Future Nostalgia’ kwam begin dit jaar uit in volle coronacrisis. Ook haar tour moest ze noodgedwongen uitstellen tot 2021.

  ‘Prisoner’ borduurt verder op de sound van ‘Midnight Sky’, dat liet zich inspireren op de late 70’s en vroege 80’s, maar op ‘Prisoner’ maakt ze tegelijk de verbinding met discowereld die Dua op ‘Future Nostalgia’ creëerde. Lekker klinkt deze wel. Wij zijn alvast gevangenen van de verslavende sound van Miley en Dua. Lipa Cyrus, het klinkt als een gevaarlijk drankje.

  Check de videoclip van ‘Prisoner’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie