More

  Met zijn eerste soloplaat Maksim wil Maksim Stojanac zijn echte zelf tonen

  Advertentie

  -

  Na #LikeMe-collega’s Camille Dhont en Pommelien Thys gaat Maksim Stojanac (24) nu ook solo. Zijn eerste soloplaat krijgt de naam Maksim, gewoon zijn voormaan. Met zijn plaat wil hij dan ook laten zien wie de echte Maksim is.

  De meeste mensen kennen Maksim Stojanac als Vince uit de populaire jeugdreeks #LikeMe. Daar toont hij al drie seizoenen lang zijn stoerste kant als ‘hottie’ van de reeks. Sinds dit jaar presenteert hij aan de zijde van An Lemmens The Voice Kids.

  Emotionele kant

  Nu wil Maksim zich ook storten op zijn eigen solocarrière. Eerder bracht hij de nummers Vechten voor je, Jongens Huilen Ook, Toch? en Alleen Met Mij uit. Deze nummers en nog zeven andere vormen zijn eerste plaat Maksim. In Jongens Huilen Ook, Toch? laat hij zich van zijn emotionele kant zien en toont hij dat iedereen zijn emoties mag uiten. In Blote Voeten zingt hij over een meisje waar hij niet meer zonder kan. Liefde is de rode draad doorheen zijn plaat; zowel de hoogtes als de laagtes.

  Vroeger gepland

  Zijn plaat kwam vrijdag 6 mei uit, maar eigenlijk was de release al veel eerder gepland. In januari zou Maksim al te horen moeten zijn, maar de toenmalige coronasituatie stak er toen een stokje voor.

  Maksim is vanaf nu op alle muziekkanalen te beluisteren.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer