More

  Nederlandse MEROL heeft heimwee naar seks op ’t toilet, zingt ze in ‘knaldrang’

  © Iris de Vries

  Nederlandse MEROL heeft heimwee naar seks op ’t toilet, zingt ze in ‘knaldrang’

  -

  Nederland heeft naast tulpen, Heineken en Frans Bauer uiteraard ook de eigenzinnige MEROL. Haar nieuwe single ‘knaldrang’ is onze Must Discover.

  Ze is misschien een van je favoriete Nederlandse artiesten. Je kent haar van singles ‘LEKKER MET DE MEIDEN’ en ‘HOU JE BEK EN BEF ME’, daaruit bleek al dat de Nederlandse niet op haar mondje gevallen is. Nu heeft ze een nieuwe song voor je klaar over, jawel, de pandemie.

  Doodeerlijk is ze, maar dat wist je al. Knotsgek zou een muziekleek – wij niet hoor – kunnen ontvallen. In ‘knaldrang’ bezingt MEROL al hetgeen wat nu niet meer mag door die verdomde pandemie. “Ik mis het indrinken bij Tim / Het wachten in de rij / De stempel op je pols die je er niet meer af krijgt”, zingt ze in de song. “Ik mis een avond vol belofte / Seks in de lucht / Seks op ’t toilet / Een liefdesepos in vogelvlucht”, vult ze welgemeend aan. Ze maakte een mooie tijdscapsule van het gekste jaar in de moderne geschiedenis. We horen het onszelf al zeggen in de club: goeie shit deze (song).

  Check ‘knaldrang’ van MEROL

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie