More

  Meneer Michiels vuurt honderdnegentien (!) quotes songtekst uit de Nederlandstalige popgeschiedenis op je af in ‘Als moeder zingt’

  -

  Deze vrijdag kunnen we genieten van het derde album ‘Wereldburger’ van Meneer Michiels, aka DJ 4T4 van ’t Hof Van Commerce, aka Kristof Michiels. De single ‘Als Moeder Zingt’ bestaat uit 119 flarden songtest uit de Nederlandstalige popgeschiedenis én dat op vier minuutjes tijd.

  Het derde album ‘Wereldburger’ van Meneer Michiels verschijnt volgende volgende vrijdag plus het bonusalbum ‘Puur Poeier’. Afgelopen week werd het eerste nummer daarvan gelost en dat is – wat onze informatie over records betreft – recordbrekend. 

  Michiels werkte voor het album samen met maar liefst 23 Belgische TOP muzikanten en de Nederlandse legende Boudewijn de Groot. In totaal krijgen we 33 tracks met o.a. de single ‘De Merel’, een trio met Boudewijn de Groot en Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal). Weetje: op 6 februari 2020 kondigde Boudewijn zijn definitieve afscheid van het podium aan tijdens een gesprek in ‘De Wereld Draait Door’. Een reden om er des te meer van te genieten.

  Het eerste nummer uit ‘Wereldburger’ is ‘Als moeder zingt’, met Raymond van het Groenewoud, Flip Kowlier, Frank Vander linden én Meneer Michiels. ‘Als moeder zingt’ bestaat uit 119 (honderdnegentien!) quotes uit Nederlandstalige songteksten en dat op slechts vier minuten. Van Arbeid Adelt! tot Jimmy Frey, van Isabelle A tot Spinvis en van Doe Maar tot Eddy Wally. Herkent u ze allemaal?

  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie