More

  Melanie Martinez @ Ancienne Belgique, AB: Melanie in wonderland (★★★★1/2)

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Op zondag 9 februari stond Melanie Martinez in een uitverkochte Ancienne Belgique. Door de storm Ciara trachtten heel wat mensen hun ticket op het laatste moment te verkopen, ze weten niet wat ze gemist hebben.

  Martinez had als voorprogramma Naaz meegebracht. De zangeres won een aantal weken terug de Popprijs op het Nederlandse Eurosonic en vandaag ontdekten wij waarom. Naaz op een podium is zoals een vis in het water, haar performance was verfrissend naturel en haar verschijning al even vrolijk. Met ‘I Am So Proud Of Me’ deed ze mee met de hype ‘artiesten moeten feelgood songs schrijven’, maar verder was ze vooral heel erg vernieuwend.

  Spiegels, hobbelpaarden en een reusachtige cupcake

  Tijd voor het echte werk. Melanie Martinez liet niets aan de verbeelding over: danseressen, spiegels, hobbelpaarden, een reusachtige cupcake, schoolbanken, lunchboxen… op sommige momenten vroegen we ons af of we niet per ongeluk bij een theatershow waren beland. Zingen, dansen, regisseren, miss Martinez kan het allemaal. Ze won in 2012 de Voice USA en keer op keer worden we eraan herinnerd waarom. Deze artieste heeft een dijk van een stem en die zet ze maar al te graag in. Op album ‘Crybaby’ en ‘K-12’ merkten we dit al, maar live komt haar stemgeluid nog veel meer tot zijn recht. Als je dat dan combineert met het adembenemende decor, krijg je een iets dat wel heel dicht aanleunt bij perfectie.

  Haar album K-12 kwam maar liefst vier jaren na haar debuut ‘Crybaby’ en iets zegt dat we ook deze keer weer even gaan moeten wachten op nieuw materiaal. Maar geloof ons als we zeggen: het is het helemaal waard.

  Bekijk meer foto’s van deze show hieronder

  © Annelies Rom
  © Annelies Rom
  © Annelies Rom
  © Annelies Rom
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie
  Op zondag 9 februari stond Melanie Martinez in een uitverkochte Ancienne Belgique. Door de storm Ciara trachtten heel wat mensen hun ticket op het laatste moment te verkopen, ze weten niet wat ze gemist hebben. Melanie Martinez @ Ancienne Belgique, AB: Melanie in wonderland (★★★★1/2)