More

  MEDS en Tiewai gaan voor jazzy hiphop song met ‘Wat ik voel’

  Advertentie

  -

  MEDS en Tiewai hebben de handen in elkaar geslagen voor een nieuwe single. Hun nieuwe songs Wat ik voel is onze NXTPOP Must Discover.

  MEDS, het project van Mélanie De Saedeleer, is sinds kort terug. Met haar warme R&B en sterke stem schitterde ze al op o.a. Suikerrock en als opener voor Tsar B, FATIMA en Macy Gray. Met single Hoog verraste ze drie weken geleden met een omkeer van het Engels naar het Nederlands. Toch klonk ze vertrouwd en in lijn met haar debuutsingle Another Lady uit 2018. Het was voor de vrouw een comeback na de in 2020-uitgebrachte songs How Do I Know, Addicted en Sativa.

  Voor haar nieuwe single Wat ik voel werkt MEDS samen met de Limburgse hiphoplegende Tiewai. Het resultaat is een slow-moving en jazzy song over al de opofferingen die de muziek vraagt aan artiesten. Met haar nieuwe track verlaat ze ietwat het elektronische pad van Hoog en kiest ze voor een old-school hiphopbeat. Hopelijk kiest ze bij de volgende single opnieuw voor meer elektronische R&B, dat voelt – wat ons betreft – als de juiste richting aan.

  Beluister Wat ik voel via jouw favoriete streamingdienst.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer