More

  Meau bezorgt een krop in de keel met single ‘Dat heb jij gedaan’

  Advertentie

  -

  De Nederlandse Meau brengt wondermooie liedjes die je een krop in de keel bezorgen. Haar nieuwe single Dat heb jij gedaan is onze NXTPOP Must Discover.

  Begin dit jaar verscheen de Nederlandse Meau Hewitt op onze radar dankzij Afgesloten, een song waar ze samenwerkte met Simon de Wit, die je kent als Blanks. De 21-jarige zangeres maakt pure, gevoelige liedjes over liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Inspiratie haalt ze bij artiesten zoals Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone.

  Nadat ze in juni haar debuut ep Kalmte uitbracht, verscheen in september single Dat heb jij gedaan. Met de song schopte ze het tot de grootste Nederlandse radiostations zoals 3FM, Qmusic en Radio 2. In de song zingt ze over een toxische relatie waar ze zich in bevond. “Gebeurtenissen van nu maar ook van vroeger zijn grote inspiratiebronnen voor mij. Ondanks dat ik nu hartstikke gelukkig ben, moest ik dit liedje maken om het klote gevoel wat toch is blijven hangen, even van me af te schrijven”, zegt Meau over het lied. Nu richt ze ook haar pijlen op Vlaanderen. Haar prachtige stem en haar intieme teksten ontroeren en raken het diepste van de ziel.

  Check de clip

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer