More

  McDonald’s opent opnieuw zijn deuren: drives-in vanaf morgen open

  Advertentie

  -

  Afgelopen maand besloot McDonald’s Belgium om de deuren van zijn burgerzaken gesloten te houden. Vanaf morgen is er goed nieuws, de keten opent opnieuw zijn deuren.

  De afgelopen weken hebben we, samen met onze franchisenemers, de tijd genomen om onze bestaande procedures te evalueren, te verscherpen en nieuwe maatregelen te nemen tegen de verspreiding van het coronavirus. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn meer dan ooit onze topprioriteit. Dankzij de aangepaste maatregelen, kunnen we onze medewerkers opnieuw verwelkomen op een veilige werkplek en onze klanten opnieuw bedienen”, zegt Stephan De Brouwer, Managing Director McDonald’s Belgium.

  Nieuwe veiligheidsmaatregelen

  De nieuwe maatregelen zijn onder meer het respecteren van de sociale afstand door het fysiek afbakenen van het werkgebied van elke medewerker met vloertape of tafels. Er wordt ook een tijdelijk, vereenvoudigd menu ingevoerd om het aantal mensen dat tegelijk op de werkvloer aanwezig is tot een minimum te beperken.

  Daarnaast beschikt elke medewerker over een persoonlijk mondmasker en handschoenen. Bestellingen worden aan de McDrive overhandigd via de veiligheidslade of met een extra beschermingsflap aan het loket en klanten worden gevraagd om zoveel mogelijk contactloos of elektronisch te betalen. Onze bestaande, strenge hygiënemaatregelen blijven van kracht of werden verscherpt zoals het wassen van de handen elk uur, het reinigen en ontsmetten van de betaalterminals na elk gebruik, etc.

  Klanten worden uitsluitend via de McDrive loketten bediend en onze nieuwe openingsuren zijn 11.00 – 21.00 uur.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer