More

  McDonald’s introduceert twee nieuwe burgers voor EK Voetbal

  Advertentie

  -

  Laat de EK-gekte beginnen! Fastfoodketen McDonald’s lanceert vandaag twee nieuwe burgers in samenwerking met de Rode Duivels. Fans zullen de burger met kip en rundvlees kunnen proeven.Nog even en het EK Voetbal gaat van start. Sponsor McDonald’s heeft voor de gelegenheid twee nieuwe burgers gecreëerd in samenwerking met het Belgische elftal. Fans van rundvlees kunnen de Red Devils Beef Burger proeven. Dat is een heerlijke stuk rundvlees, cheddarkaas, tomaten, gebakken uitjes, salade, augurken en een heerlijke saus. Of eerder fan van kip? Kies dan voor de Red Devils Chicken Burger: een heerlijk stuk kip, cheddarkaas, tomaten, sla, rode uien en saus, de perfecte combinatie om de maag van een gepassioneerde fan te stillen! De burgers zijn beschikbaar in medium menu aan 7,75 euro.

  Er is nog een verrassing voor de fans: door de hamburgerdozen van de Red Devil burgers te scannen, zal er op magische wijze een willekeurige Rode Duivel verschijnen en een van zijn voetbaltrucs laten zien. McDonald’s heeft een nieuwe augmented reality filter gemaakt, enkel beschikbaar via de McDonald’s app, waarmee fans zich niet alleen kunnen onderdompelen in de voetbalsfeer.

  2 nieuwe boxen om te delen

  Om de hongerige magen van vrienden en familie te stillen, introduceert McDo twee nieuwe boxen: de Family McBox en de Friend McBox. Dat zijn twee boxen met de bekendste producten van McDonald’s, om te delen met je leukste gezelschap terwijl je samen van de match geniet.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer