More

  McDonald’s en BTS brengen samen menu uit (alleen nog niet hier)

  Advertentie

  -

  De Zuid-Koreaanse boyband BTS gaat samenwerken met fastfoodketen McDonald’s. Zij zullen samen vanaf 26 mei een ‘BTS Meal’ uitbrengen. Enig minpunt: het merendeel van West-Europa zal het menu niet aanbieden.

  K-pop is immens populair, al vergaarde BTS pas met single Dynamite populariteit bij het grote publiek. Fastfoodketen McDonald’s zag dan ook een opportuniteit om aan de jongens hun favoriete McDo-eten te vragen en een menu samen te stellen. Vanaf 26 mei wordt dat in een heleboel landen aangeboden.

  Het menu bestaat uit 10 Chicken McNuggets, frietjes en een cola. Al wordt het geheel wel net iets specialer dankzij de Sweet Chili en Cajun sausjes. Die sauzen zijn gebaseerd op recepten die bij McDonald’s Zuid-Korea gebruikt worden.

  Niet in West-Europa

  Tot daar het goede nieuws, want Belgische en Nederlandse fans zullen niet bij hun lokale McDonald’s kunnen aankloppen voor het BTS-menu. Eigenlijk kan zo goed als niemand in West-Europa het menu bestellen. Enkel in Oostenrijk, Griekenland, Kroatië, Bulgarije, Hongarije, Cyprus en Malta zal het menu in de Europese Unie te vinden zijn. Het is niet bekend of het menu op een later ogenblik in West-Europa te bestellen zal zijn.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer