More

  ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ helpt Mathias Coppens van zijn verslaving af

  Advertentie

  -

  Jens Dendoncker gaat iedere week, voor VTM op zoek naar de meest ludieke manieren om een boodschap mee te geven aan iemands geliefden. Dat is deze week dan ook niet anders. 

  In de vierde aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ roepen Lowis en Marcel, het dochtertje en zoontje van Mathias Coppens, de hulp in van Jens. Hun papa, Mathias Coppens is namelijk verslaafd aan zijn GSM. Jens Dendoncker weet Mathias naar het AZ Monica in Antwerpen te lokken, waar GSM-gebruik uiteraard verboden is. Iets waarvan Mathias zich bitter weinig aantrekt, met alle gevolgen van dien.

  © VTM

  ‘If you like it, you should put a ring on it’

  © VTM

  Marisa en Evert vormen een topkoppel en zijn na 2,5 jaar nog steeds dolverliefd. Ondanks al enkele niet zo subtiele hints van Marisa, ging Evert nog steeds niet op zijn knie zitten. If you like it, you should put a ring on it. Maar Evert spreekt blijkbaar geen Beyoncé’s. “Ik heb een heel duidelijke boodschap voor hem: ik wil heel graag trouwen. Ik wacht al erg lang op die vraag en hij stelt die maar niet. Daarom wil ik het hem op deze manier duidelijk maken.” Jens bedenkt een plan: ze gaan Evert ‘een beetje’ jaloers maken. Ook Marisa laat zich verrassen want zij weet niet hoe Jens dat juist gaat doen. Eén ding kunnen we al verklappen: het draait niet uit zoals ze verwachtte…

  In de vierde aflevering probeert Jens, Benny duidelijk te maken dat dubbelparkeren asociaal is. En playboy Stijn, wordt door zijn maten Tobias en Jorit even terechtgewezen voor zijn hartenbrekend-gedrag.

  Hoe Zal Ik Het Zeggen?, op maandag 10 december 2018 om 20.35 bij VTM

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer