More

  Mathias Coppens gaat quiz maken voor VTM: hij zoekt enthousiaste kandidaten

  Advertentie

  -

  Na enkele seizoenen ‘Het Lichaam van Coppens’ en ‘De Code van Coppens’ gaan de broertjes beiden hun eigen weg uit. Nu Staf naar Zweden trekt, maakt Mathias ook een carrière wending: hij wordt quizmaster.

  Mathias Coppens maakt binnenkort zijn debuut als quizmaster in een gloednieuw spelprogramma bij VTM. Hiervoor is hij nog op zoek naar kandidaten. Daarom lanceert Mathias vandaag, maandag 14 december, een oproep waarin hij op zoek gaat naar heel wat kandidatenduo’s die gebeten zijn door het quizzen.

  BV’s helpen mee

  De quiz zal ook bekende Vlamingen inzetten, die de kandidaten zullen helpen. Mathias Coppens legt uit: “Voor deze gloednieuwe quiz zijn we op zoek naar kandidaten die genoeg parate kennis hebben, die bekende Vlamingen goed kunnen inschatten en die een mooie som geld willen verdienen. En voor wie twijfelt om zich in te schrijven: voor mij is het ook de eerste keer dat ik een quizprogramma presenteer. Maar ik heb er nu al ontzettend veel zin in.”

  Voor Mathias wordt het de eerste keer, maar een sterke quizzer is hij zelf niet: “Ik ben al blij dat ik niet op de stoel van de kandidaten zit, want zelf ben ik geen held in quizzen”, vult hij lachend aan. De opnames starten in de loop van volgend jaar, een uitzenddatum is nog niet bekend.

  Bekijk de oproep

   

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer