More

  Marvel werkt aan spin-off rond Agatha Harkness uit ‘WandaVision’

  © Marvel Studios 2021 / Disney+

  Marvel werkt aan spin-off rond Agatha Harkness uit ‘WandaVision’

  -

  Goed nieuws voor de fans van WandaVision, want volgens Variety werken Disney+ en Marvel Studios aan een spin-off rond Agatha Harkness, de heks uit de reeks.

  Spoiler-alert: dit artikel bevat spoilers over WandaVision.

  Een vervolg op WandaVision, de Marvel-serie met superhelden Wanda Maximoff en Vision, zou er niet verschijnen, dat zei producent Jac Schaeffer eerder al Hollywood Reporter. De serie voelde met één seizoen aan als “zeer compleet”. Al zou er nu wel een spin-off rond Agatha Harkness in de maak zijn. Actrice Kathryn Hahn zou opnieuw haar rol als Harkness hernemen. In WandaVision speelde ze – in eerste instantie – de bemoeigrage buurvrouw Agatha. Tot ze uiteindelijk Agatha Harkness bleek te zijn, een kwaadaardige heks. Uiteindelijk kon Wanda – in de spannende finale – haar voor eeuwig opsluiten in Westview.

  Actrice Kathryn Hahn zou opnieuw haar rol van Harkness hernemen. Ze werd daarvoor al meermaals bekroond en genomineerd. Zo won ze een MTV Movie & TV Awards als beste schurk. Ook werd ze genomineerd voor een Emmy-award als “Best Supporting Actress in a Limited Series”. Details over de spin-off zijn er voorlopig niet bekend. Al zou het gaan om een “donkere komedie”. De reeks zal zich vermoedelijk in een periode voor WandaVision afspelen, aangezien Agatha opgesloten zit in Westview. Jac Schaeffer zou schrijver en uitvoerende producent zijn van de nieuwe reeks.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer