More

  © VIER

  Marijn Devalck over een nieuwe F.C. De Kampioenen: “Kan ik emotioneel niet aan!”

  Gerelateerde artikels

  -

  Marijn Devalck zat vanavond in talkshow ‘Gert Late Night’. Tijdens een gesprek met James Cooke had hij het over de toekomst van ‘F.C. De Kampioenen’, na de dood van Johny Voners. Devalck ziet een nieuw seizoen niet komen zonder Voners.

  Afgelopen jaar werd het nieuws onthuld dat onze favoriete voetbalploeg ‘F.C. De Kampioenen’ zou terugkomen voor een nieuw seizoen. Dat lijkt nu helemaal niet meer zeker, na de dood van Johny Voners, beter bekend als Xavier Waterslaeghers in de reeks. Onlangs zat actrice en scenariste An Swartenbroekx in ‘Gert Late Night’ en ook zij was door het overlijden van Voners niet zeker over de toekomst van de grappigste voetbalploeg van het land.

  Nieuw seizoen?

  Vanavond zat acteur Marijn Devalck in ‘Gert Late Night’ en hij werd zichtbaar emotioneel bij de vraag van James Cooke. “Ik ga dat emotioneel niet aankunnen. Zonder mijn vriend Johny. Ik heb met Johny concerten gedaan, chansons gezongen met hem, ook het bestuur van PlayRight. We stonden heel close”, vertelde Marijn. “Ik zie het echt niet. Stel mij vlug een andere vraag want ik word week”, besloot hij. Zo lijkt ‘F.C. De Kampioenen’ dan toch definitief te stoppen na 21 seizoenen. Enkel de toekomst zal het uitwijzen.

  BronVIER
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie