More

  Marie-Rose (Martine Jonckheere) keert vrijdag terug naar ‘Familie’

  © VTM

  Marie-Rose (Martine Jonckheere) keert vrijdag terug naar ‘Familie’

  -

  Marie-Rose De Putter stak twee jaar geleden Amélie neer, nu maakt ze kans op een vervroegde vrijlating. Vrijdag maakt actrice Martine Jonckheere haar comeback in VTM-soap Familie en dat levert veel vragen op.

  Na een korte comeback in 2018, maakt Martine Jonckheere vrijdag opnieuw haar opwachting in VTM-soap Familie. Marie-Rose De Putter belandde 2,5 jaar geleden achter de tralies nadat ze Amélie (Erika Van Tielen) neerstak. Aanvankelijk poogde ze de misdaad in de schoenen van haar eigen dochter Véronique (Sandrine André) te schuiven. Marie-Rose heeft ondertussen een derde van haar straf uitgezeten en komt in aanmerking voor vrijlating. Doordat Marie-Rose het als een ongeluk blijft beschouwen, rijst de vraag of de rechter haar zal vrijspreken? Krijgt Marie-Rose de kans om die fout recht te zetten? En kunnen Véronique en Amélie hun emoties de baas?

  De terugkeer van Jonckheere belooft spannende scènes op te leveren. Het vonnis van de rechter hangt als een zwaard van Damocles boven het hoofd van Véronique en Amélie. Enkel Peter (Gunther Levi) lijkt zijn moeder te blijven steunen. Hoe het Marie-Rose in de gevangenis verging, kunnen fans lezen in het allereerste Familie-boek Gevangen. Dat verschijnt op vrijdag 9 april in de boekhandel.

  Martine Jonckheere terug in Familie vanaf vrijdag 9 april om 20.00 bij VTM.

  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie