Marianne kiest sneller dan verwacht voor Remco, Victor kiest voor Rani in ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’

© VTM

© VTM

In de zoektocht naar de ware liefde moesten er opnieuw keuzes gemaakt worden in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Zo koos een emotionele Marianne door de snijdende spanning tussen haar mannen voor Remco. Victor koos vanavond om voluit te gaan voor Rani.

Een opvallende ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ maandagavond 11 november, met veel tranen en een onverwacht keuzemoment. Zo kon Marianne in Finland de snijdende spanning tussen Remco en Ryan niet meer aan want hun onderlinge concurrentie woog op haar.

Om terug rust in huis te brengen, besloot Marianne al iets vroeger dan verwacht één van hen huiswaarts te sturen, en dat werd Ryan. Marianne: “Gisteren was een emotionele dag. Het botst tussen Ryan en Remco omdat ze twee totaal verschillende types mensen zijn. Vanochtend werd het me allemaal te veel, de situatie is te zwaar voor mij en ik voel me hier niet goed bij. Het zijn allebei superleuke mannen, ik kan met allebei goed overweg. Ik heb nog geen gevoelens, maar ik weet dat het met Ryan nooit iets meer zal worden dan vriendschap. Met Remco is dat anders. Wij zitten op dezelfde golflengte, ook qua manier van leven. Dat wetende leek het me best dat ik de knoop al doorhakte, ook al zou ik Ryan waarschijnlijk kwetsen, en dat doe ik niet graag.” Remco vertelt over de keuze: “Laat ons hopen dat ik die viking ben met het peperkoeken hartje waarnaar Marianne op zoek is”. 

© VTM

In Bulgarije stond wél een gepland keuzemoment op het programma, maar ook dat verliep anders dan verwacht. Nog voor Victor een keuze maakte, gaf Jilly aan dat ze vindt dat Rani – die gevoelens heeft voor Victor – beter bij hem past. Dat vond ook Victor, want hij was sowieso van plan om voor Rani te kiezen.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in