More

  Måneskin brengt nieuwe single ‘Supermodel’ uit: Première op Eurovisie Songfestival

  -

  Måneskin is terug met een nieuwe single. Die is catchyer dan ooit. Ze schreven de single samen met popproducer Max Martin. De band zal hun single op het Eurovisie Songfestival in primeur voorstellen. 

  Het gaat hard voor Måneskin. Na hun winst op het Eurovisie Songfestival konden ze rekenen op een gigantische fanbase wereldwijd. Die bracht hun onlangs zelf naar Coachella in de Verenigde Staten. Ook in ons land hebben ze al opgetreden.

  Net op tijd voor de finale van het Eurovisie Songfestival brengt de band SUPERMODEL uit. “We schreven Supermodel nadat we de beste maanden in LA hadden doorgebracht. Soms waren we verrast, maar ook geïntrigeerd toen we ontdekten hoe mensen zoveel om het idee van ‘beroemdheid’ en status gaven, geobsedeerd door het uiterlijk en sociale contacten. Ze voegen eraan toe: “We begonnen ons een raadselachtig Supermodel-personage voor te stellen. Ze is echt cool, leuk en sociaal, maar in werkelijkheid heeft ze problemen en verbergt ze verdriet en verslaving. Op een bepaalde manier hou je van haar, omdat ze weet hoe ze een leuke tijd moet hebben, maar je wilt haar ook vermijden, omdat ze je misschien in de problemen kan brengen.”

  De band schreef de song samen met Max Martin. Dat is de man achter tal van songs van The Weeknd, Coldplay, Katy Perry en Lady Gaga. Het mag dan ook niet verbazen dat het een immens catchy song is geworden. Ze zullen de song tijdens de Grote Finale van het Eurovisie Songfestival live voorstellen.

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie