More

  Makers van ‘La Casa de Papel’ maakten nieuwe serie: ontdek de trailer van ‘Sky Rojo’

  Makers van ‘La Casa de Papel’ maakten nieuwe serie: ontdek de trailer van ‘Sky Rojo’

  -

  La Casa de Papel loopt binnenkort op zijn einde, maar binnenkort is er een gloednieuwe reeks te vinden op Netflix, gemaakt door de makers van La Casa de Papel. De trailer voor Sky Rojo werd zopas onthuld.

  Hoofdpersonage Coral (Verónica Sánchez) probeert samen met Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) bordeel Club Las Novias te ontvluchten. In hun zoektocht naar vrijheid worden ze op de hielen gezeten door Moisés (Miguel Ángel Silvestre) en Christian (Enric Auquer), de handlangers van hun pooier en clubeigenaar Romeo (Asier Etxeandia).

  De vrouwen beginnen aan een wanhopige reis op zoek naar vrijheid, maar komen al snel oog in oog te staan met allerlei mogelijke gevaren. Maar niets is te veel wanneer vijf minuten langer in leven blijven het enige is dat telt. De vrouwen moeten met vastberadenheid, een vooruitziende blik en een gezond gevoel voor humor er voor zorgen dat ze niet worden ingehaald door de realiteit.

  Donkere humor en actie

  Netflix belooft donkere humor, samen met een gezonde dosis actie en pure adrenaline. De nieuwe reeks is vanaf 19 maart te zien op Netflix en er werd al een tweede seizoen aangekondigd. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk 25 minuten en een mix van genres, wordt door de makers Álex Pina en Esther Martínez Lobato (La Casa de Papel) aangeduid als ‘Latin pulp’.

  Sky Rojo, vanaf 19 maart op Netflix.

  Check de trailer van ‘Sky Rojo’

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer