More

  Maak kennis met deze twee nieuwe verleiders Yentl en Bibi in ‘Temptation Island’

  Advertentie

  -

  Vrijdag duiken er twee nieuwe verleiders op in ‘Temptation Island’. De Belgische Yentl en de Nederlandse Bibi gooien alles in de strijd om de harten van de dames en heren te veroveren.

  Yentl (23) – Eeklo (BE)

  Yentl is de persoon die de vrouwen een luisterend oor zal bieden. Hij is naast personal trainer ook redder en is overtuigd dat hij één van de vier dames zal kunnen verleiden. Yentl is eerlijk en oprecht. Manipuleren of spelletjes spelen zal je hem niet zien doen. Hij zal alles uit de kast halen om zijn doelwit te overtuigen van zijn kwaliteiten om zo te tonen dat hij de betere en eerlijke partij is.  Yentl wil zelf graag een relatie en hoopt op Temptation Island iemands hart te kunnen veroveren. Als dit niet lukt heeft hij nog altijd als troef zijn diploma van Thai-massage om de dames te overtuigen.

  © VIJF

  Bibi (27) – Amsterdam (NL)

  Bibi is een echte Amsterdamse, ze werkt als administratief medewerkster. Ze heeft jarenlang achter de bar gewerkt en is niet op haar mondje gevallen. Ze weet precies hoe ze om moet gaan met mannelijke aandacht en vooral hoe ze die aandacht vast kan houden. Ze verleidt de mannen met haar ogen, maar ze heeft nog zoveel meer in petto. Bibi is enorm zelfverzekerd maar altijd met een knipoog. Ze weet hoe ze de aandacht naar zich toe moet trekken en hoe ze de boel eens flink kan opschudden, met andere woorden de perfecte verleidster.

  © VIJF
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer