More

  Luxueuze cruiseschepen en decadente feestjes in ‘Telefacts Zomer’

  Advertentie

  -

  ‘Telefacts Zomer’ laat ons dinsdag wegdromen bij de bouw van de Seven Seas Explorer, dat is een gigantisch cruiseschip. Donderdag nemen ze ons dan weer mee naar Florida Keys voor een blik in enkele losbandige feestjes.

  De Seven Seas Explorer is een van de meest luxueuze cruiseschepen van de wereld. De bouw daarvan is een titanenwerk. Het schip moet groot, veilig én exclusief zijn. Maar het moet vooral snel klaar zijn, want de gigantische investering van 405 miljoen euro moet renderen.  ‘Telefacts Zomer’ neemt de kijker op dinsdag 21 juli om 21.55 mee doorheen het bouwtraject van dit luxe cruiseschip tegen de klok.  

  © VTM

  En op donderdag 23 juli is er om 21.45 nog meer luxe en extravagantie, want ‘Telefacts Zomer’ reist naar Florida Keys. De eilandjes ten zuiden van Miami staan voor veel Amerikanen synoniem voor vrijheid, feesten, duiken, zon en drank. Maar ook voor optochten, verkleden en losbandige feestjes. Op Florida Keys is alles toegestaan en dan vooral tijdens het Fantasy Fest. Elk jaar komen duizenden nudisten naar dit unieke festival. Wat in de rest van de Verenigde Staten onmogelijk en onaanvaardbaar lijkt, is in Florida Keys het handelsmerk geworden. 

  En de Keys zijn ook een plek van extremen. De vastgoedprijzen liggen er dubbel zo hoog als in de rest van de VS. De armen mogen er wel werken, maar een woning kunnen ze vaak niet meer betalen. De superrijken hebben er dan weer een een privé-eiland en baden er in luxe.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer