More

  Lorde brengt tweede single ‘Stoned at the Nail Salon’ van nieuwe album ‘Solar Power’ uit

  Advertentie

  -

  Lorde bracht woensdag single Stoned at the Nail Salon uit. Het is de tweede single van haar nieuwe album Solar Power.

  Het is ondertussen van 2017 geleden dat Lorde haar tweede album Melodrama uitbracht. Sindsdien was het vrij stil rond de 24-jarige Nieuw-Zeelandse zangeres, tot single Solar Power begin juni verscheen. Het was de eerste single van get gelijknamige album dat ze met Jack Antonoff (Bleachers) schreef. De nieuwe plaat mogen we op 20 augustus verwachten.

  Terwijl single Solar Power zonnig en opgewekt klonk, is Stoned at the Nail Salon een ingetogen balade over het ouder worden. “Het is een soort herkauwen over het ouder worden, wennen aan huiselijkheid en je afvragen of je de juiste beslissingen hebt genomen”, legt ze uit. “Ik denk dat veel mensen zichzelf die vragen beginnen te stellen rond mijn leeftijd, het was geruststellend om ze op te schrijven in de hoop dat ze ook bij anderen zouden resoneren.”

  Op Europese tour

  Er is nog meer goed nieuws rond Lorde. Ze kondigde ook haar tourdata voor 2022 aan. Na een bezoek aan het VK, komt ze naar Primavera Sound in Barcelona. Onze noorderburen kunnen haar op 8 juni in AFAS Live aan het werk zien. Een Belgische datum is nog niet aangekondigd, maar ze blijft alvast tot eind juni in Europa. Mogelijk zal ze dus te zien op Rock Werchter.

  Check de single

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer