More

  Loïc Nottet brengt kortfilm én single ‘Candy’ uit rond Halloween

  Advertentie

  -

  Loïc Nottet is sinds zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival bezig aan de verovering van het Waalse muzieklandschap. Die veroveringstocht zet hij verder met een heuse Halloween-kortfilm en single ‘Candy’. 

  Loïc Nottet ontpopt zich meer en meer tot een alleskunner. Het is iets wat we niet verwacht hadden van de toch wel op het eerste zicht schuchtere Nottet. In 2017 kwam debuutplaat ‘Selfocracy’ uit, die hem tot ver in het buitenland en onder andere een uitverkocht Vorst Nationaal en Olympia, Parijs bracht. Dat de man een voorliefde heeft voor het griezelfeest, toonde hij reeds met halloween-single én videoclip ‘Doctor’. Ditmaal gaat Nottet er helemaal voor op ‘Candy’.

  In een 21-minuut durende videoclip/kortfilm neemt Loïc Nottet je mee naar z’n meest favoriete feest van het jaar: Halloween. Verwacht geen kortfilm met allerlei schrik-momenten, maar eerder een tocht doorheen een poëtisch griezelland. Naast zijn passie voor muziek toont Loïc duidelijk ook andere talenten te hebben, zo heeft hij de kostuums zelf ontworpen. Met ‘Candy’ toont Nottet één van zijn vele talenten.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer