More

  Samson & Marie: dochter Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson

  Advertentie

  -

  Het was al even bekend. De meest bekende hond van het land, Samson, is op zoek naar een nieuw baasje. Vandaag werd tijdens de afscheidsshow in het Studio 100 Pop-Up Theater bekend gemaakt dat Marie Verhulst het nieuwe baasje van Samson wordt. 

  Wie volgt Gert Verhulst als het baasje van Samson? Dat is de vraag die al wekenlang in het hoofd spookt van talloze kinderen en fans van ‘Samson & Gert’. De meest opvallende namen om Verhulst op te volgen zijn eigen kinderen, Marie en Viktor. Ook de namen van Jelle Cleymans en James Cooke waren reeds te horen in de wandelgangen, maar het zou natuurlijk ook om een ‘nieuw’ gezicht uit de Studio 100-familie kunnen gaan. Op zaterdag 21 december werd tijdens de ‘Samson & Gert Afscheidsshow bekend gemaakt dat Marie Verhulst het nieuwe baasje van Samson wordt.

  https://www.instagram.com/p/B6VryAmly4G/

  Marie Verhulst nieuwe baasje

  Tijdens de ‘Samson & Gert Afscheidsshow’ dook het nieuwe baasje van Samson voor het eerst op. De dochter van Gert Verhulst, Marie Verhulst zal de komende jaren door het leven gaan als de nieuwe sidekick van Samson. De 24-jarige Marie heeft eerder al televisie-ervaring opgedaan in jeugdserie ‘Ghost Rockers’ en zong, acteerde en danste reeds in verschillende Studio 100-shows.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer