More

  Blackwave. gekozen als ambassadeurs van adidas Home of Classics

  Advertentie

  Blackwave. neemt deel aan de Europese campagne van adidas Home of Classics; een collectie van adidas klassiekers die op 1 juni in heel Europa wordt gereleaset. 

  Al meer dan 50 jaar loopt adidas voorop met hun witte lederen sneakers. De Home of Classics collectie is een eerbetoon aan de adidas Originals court legacy en bestaat uit 10 modellen; elk met een eigen, unieke legacy. Over de jaren heen zijn de witte lederen adidas sneakers in de smaak gevallen bij verschillende culturen en groepen en worden ze niet enkel meer door sporters, maar ook door b-boys, skaters en concertgangers gedragen.

  © Monday Agbonzee Jr

  Atleten, muzikanten, designers, …

  Het verhaal van de Home of Classics collectie wordt gebracht door atleten, muzikanten, designers, stijliconen en jeugdculturen die de iconische modellen hebben geherinterpreteerd. De Home of Classics collectie brengt het cultureel erfgoed naar het heden, voor een nieuwe generatie.

  Voor de campagne van adidas Home of Classics in België werd blackwave. gekozen als ambassadeurs. Op hun social media zijn van deze campagne al een aantal foto’s te zien en op zaterdag 1 juni zal een signeersessie doorgaan bij Monar & Clothes, waar klanten een  unieke zeefdruk van ’blackwave X Home of classics’ kunnen maken.

  © Monday Agbonzee Jr

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer