More

  Liefde voor Muziek 2022 deelnemers/artiesten: Alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen

  © VTM

  Liefde voor Muziek 2022 deelnemers/artiesten: Alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen

  -

  Liefde voor Muziek komt in april terug met een nieuw seizoen. De groep artiesten trekt dit jaar naar Zuid-Frankrijk. Lees hieronder alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen.

  Nadat ze noodgedwongen in België moesten blijven, trekt Liefde voor Muziek in 2022 opnieuw de grens over. Zo trekt de groep muzikanten dit jaar naar Zuid-Frankrijk om zich aan een eigen interpretatie van andermans nummer te wagen. De groep verbleef voor de opnames op het prachtige Domaine Les Castans, te midden van wijngaarden en vooral ver weg van alles en iedereen. Van aan de oevers van de Thau-lagune in het Maison Nolly Prat Marseillan werden de covers opgenomen.

  Er nemen dit jaar zeven artiesten deel. Dat zijn kersvers The Masked Singer-winnares Camille, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, Ozark Henry en de Nederlandse Davina Michelle en Suzan & Freek.

  Eerste aflevering

  Het nieuwe seizoen zal afgetrapt worden door Suzan & Freek. Zij staan centraal in de eerste aflevering. Met hun immens arsenaal aan hits, wordt het ongetwijfeld een onvergetelijke aflevering. Ozark Henry zingt voor het eerst ooit in het Nederlands, Margriet Hermans raakt een gevoelige snaar, Loredana en Pat zorgen voor dancevibes, Zornik voor het gitaarwerk, Davina Michelle overdondert iedereen met haar unieke sound en Camille brengt de Spaanse vibes naar Frankrijk.

  VTM geeft bovendien een preview vrij waarin Camille Lift U Up van Pat Krimson en Loredana zingt. Eerder zagen we al hoe Suzan en Freek This One’s For You van Ozark Henry brachten.

  Start Liefde voor Muziek 2022

  Op de start van het nieuwe seizoen is het niet meer lang wachten. VTM maakte zopas bekend dat het programma vanaf maandag 4 april om 20u40 te zien zal zijn.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer