More

  Liandra Sadzo is nieuwe inspecteur in ‘De Buurtpolitie’

  Advertentie

  -

  Op maandag 24 februari keert ‘De Buurtpolitie’ terug met het ondertussen dertiende seizoen van de reeks. Voor de gelegenheid is er een nieuw gezicht: Liandra Sadzo vervoegt de cast en maakt haar intrede als inspecteur.

  Liandra is een Vlaamse actrice met Zuid-Amerikaanse roots. Op jeugdige leeftijd kwam ze al in contact met de showbizz als danseres van o.a. Regi, Ian Thomas en Slongs Dievanongs. In 2008 werd ze Belgisch kampioene hip-hop. Een jaar later vertegenwoordigde ze België samen met Laura Omloop op Junior Eurosong in Kiev. Bij het grote publiek is ze vooral bekend door haar rol als Kyra in de jeugdreeks D5R of als Merel in de muzikale Ketnet-reeks #LikeMe.

  Inspecteur Mertens

  In De Buurtpolitie kruipt Liandra in de huid van inspecteur Louise Mertens. Ze kent Nour (Idalie Samad) en Emma (Lisa Gerlo) van op de politieschool en omdat zij zo enthousiast waren over het korps van commissaris Berckmans (Willy Herremans) heeft ze meteen gesolliciteerd toen er een vacature vrijkwam: “Wie wil er nu niet achter boeven spurten, hen onder schot houden en in de boeien slaan? De avonturen van De Buurtpolitie heb ik gevolgd maar ik wist niet dat dit over échte verhalen ging! Dat maakt het nog éxtra spannend. De eerste opnames zijn zeer goed verlopen. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak in het politiekorps en in mijn agentenpakje. Meespelen in De Buurtpolitie is zonder te overdrijven toch wel iets dat op mijn bucketlist stond. Van nature ben ik een persoon die zéér slecht tegen onrecht en onrechtvaardigheid kan. Daarom is de rol van Louise in De Buurtpolitie me dan ook op het lijf geschreven.”

  © VTM

  Nog meer nieuwigheden

  Ook nieuw in dit dertiende seizoen: Vince (Dempsey Hendrickx), Sami (Junes Lazaar), Nour (Idalie Samad) en Emma (Lisa Gerlo) zijn stagiair af en zijn benoemd tot inspecteur, terwijl Floor (Ianthe Tavernier) het geschopt heeft tot hoofdinspecteur. En alle agenten uit het korps krijgen vanaf nu een bodycam mee op hun interventies, wat zorgt voor een extra dimensie én extra spanning op het scherm.

  Nieuw seizoen vanaf 24 februari 2020 om 18.20 bij VTM

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer