LEGO-treintjes in treinmuseum Train World

© Train World / LEGO
© Train World

Het treinmuseum van de NMBS, Train World pakt uit met een spannende samenwerking. Het spoormuseum slaat de handen in elkaar met speelgoedproducent LEGO. Tot en met 31 januari 2019 is de LEGO-ervaring in Train World te bewonderen.

Vanaf 2 oktober tot en met 31 januari 2019 slaan Train World en LEGO de handen in elkaar. Het treinmuseum te Schaarbeek en de speelgoedproducent stallen de komende maanden unieke maquettes van het stationsgebouw van Schaarbeek, treinstellen en treinlandschappen in het museum. Op woensdagen, weekends en vakantiedagen zijn er ook speeltafels te vinden. Een bezoek aan het museum kan in een fotobooth afgesloten worden.

© Train World

 

400.000 bezoekers

Met de LEGO-expositie probeert Train World de sterke bezoekerscijfers, van de afgelopen jaren door te trekken. Het museum lokte sinds zijn opening in 2015 reeds 400.000 bezoekers. Dat is 100.000 bezoekers meer dan verwacht, aldus Bart De Groote, marketingdirecteur NMBS. Voor de gelegenheid werd trouwens ook een echte NMBS-trein in een LEGO-jasje gestoken, de trein is nog tot eind januari 2019 op het Belgische spoornet te bewonderen.

Train World Schaarbeek is geopend van dinsdag tot zondag van 10 tot 17 uur. Tickets & Info: trainworld.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in