More

  LeBron James te zien in live-action-film ‘Space Jam: A New Legacy’ samen met Looney Tunes

  © Courtesy Warner Bros. Pictures

  LeBron James te zien in live-action-film ‘Space Jam: A New Legacy’ samen met Looney Tunes

  -

  Er is eindelijk een trailer uitgebracht van de live-action-film rond NBA-ster LeBron James. De film van regisseur Malcolm D. Lee is vanaf 14 juli in de bioscoop te zien.

  In Space Jam: A New Legacy wordt NBA-ster LeBron James in een digitale wereld gevangengenomen door een valse AI. Om hieruit te ontsnappen, moet LeBron de wedstrijd van zijn leven spelen, maar gelukkig ontmoet hij de Looney Tunes. Het is van 2003 geleden dat de Warner Bros-iconen nog te zien waren in een film. Samen nemen ze het op tegen de Goons, een team van ongekend sterke profspelers.

  Het is een wedstrijd die bepalend is voor de band met zijn zoon en die bewijst hoe belangrijk het is om jezelf te blijven. De Tunes gaan tegen alle regels in en maken optimaal gebruik van hun unieke talenten. Door het spelletje op hun eigen manier te spelen, weten ze zelfs ‘King’ James te verrassen. In Space Jam: A New Legacy speelt vanaf 14 juli in de bioscoop, zowel in een Vlaamse- en Engelstalige versie. De Vlaamse versie wordt geregisseerd door Sven De Ridder. 

  Check de trailer van ‘Space Jam: A New Legacy’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie