More

  Larssen. emotioneert en troost met piano en zijn stem op single ‘Followed You’

  Advertentie

  -

  Het was al een tijd stil rond Larssen., dat is het project van Sasja Maekelberg. Vandaag is hij terug met nieuw werk, al klinkt dat anders dan hetgeen je zou verwachten. Single Followed You is onze NXTPOP Must Discover.

  Larssen., het muzikale project van Sasja Maekelberg brengt al sinds 2019 elektronische popmuziek uit boordevol synths en beats. Debuutsingle Mess verraste dankzij zijn verfrissende elektronica, die aangevuld werd met Oosterse klanken. Single It’s Right volgde in 2019, waarna Larssen. in augustus 2020 met het sterke Make It Right kwam.

  Sindsdien bleef het stil rond het project, maar daar is nu eindelijk verandering in gekomen. In single Followed You toont Sasja een andere kant van zichzelf. Terwijl de vorige drie singles uptempo en dansbaar waren, neemt Larssen. hierop het gas terug. Met alleen maar een piano en zijn kenmerkende stem verrast hij vriend en vijand met een melancholische song.

  Voor Sasja is Followed You het meest persoonlijke nummer dat hij als muzikant en producer tot nog toe heeft uitgebracht. Het nummer beschrijft hoe hard je jezelf kan verliezen in een ander, tot het moment dat je niet meer weet wie je eigenlijk zelf bent. Een pijnlijk afscheid blijkt de enige uitweg. “I followed you / To the edge where we fell”, zingt hij bijna overmand van emotie.

  De song nam Sasja op, in complete afzondering, in een huisje in Durbuy. Hij nam enkel twee micro’s en een piano mee. Het artwork is gemaakt door fotografe Laurence Vander Elstraten, met wie Sasja naar zijn oud appartement trok waar hij uit moest na de relatiebreuk waar hij in de song naar refereert. Lopend richting de muur, met geen uitweg te bespeuren emotioneert en troost Larssen. op Followed You.

  Check single ‘Followed You’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer