More

  ‘De Langste Nacht’ van Goldband verwoordt de opgespaarde dansgoesting tot in de perfectie

  Advertentie

  -

  Goldband is in Nederland al lang geen onbekende meer. In België kan je ze kennen van een passage bij Studio Brussel, maar het wordt hoog tijd dat iedereen deze vrolijke synthpoppers leert kennen. Single De Langste Nacht is onze NXTPOP Must Discover.

  Het Nederlandse Goldband werd in 2020 uitgeroepen tot 3FM Talent. In Nederland kenden ze hun grote doorbraak al, maar nu is het hoog tijd dat ook België aan de beurt komt. De band rond Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen heeft zijn naam te danken aan het gelijknamige merk stucgips. De jeugdvrienden leerden elkaar namelijk, dankzij hun vaders, tijdens het stukadoren kennen. Ze noemen zichzelf dan ook een Bouwmarkt-popsensatie.

  Met debuut EP Dun Smeren Geld Verdienen in de hand wisten ze in 2019 en 2020 tal van harten te veroveren. Hun muziek kenmerkt zich dan ook als een aanstekelijke combinatie van synthpop en rave invloeden. In augustus mogen we hun langverwachte debuutalbum verwachten, maar eerst is er nog single De Langste Nacht.

  Als een waar post-lockdown anthem beschrijven de heren de opgekropte extase die al meer dan een jaar in ons lang schuilhoudt. De lange nachten, dansen tot de zon opkomt, knetterende beats, maar vooral onvergetelijke herinneringen zullen zich vormen op De Langste Nacht. De song beukt zich genadeloos de hersenpan in om er nooit meer uit te verdwijnen. Goldband verwoordt de opgespaarde dansgoesting tot in de perfectie.

  Check single ‘De Langste Nacht’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer