More

  Laidback terug naar ‘1995’ met Juicy J en Logic

  Laidback terug naar ‘1995’ met Juicy J en Logic

  -

  Onze Must Discover is ditmaal afkomstig van de Amerikaanse rapper Juicy J. Zijn nieuwe plaat leverde laidback single ‘1995’ op. Het is onze Must Discover.

  De Amerikaanse rapper Juicy J ken je van zijn samenwerking met Katy Perry op ‘Dark Horse’. Daarmee wist hij een American Music Award mee te winnen en werd hij genomineerd voor een Grammy. Afgelopen week kwam zijn vijfde langspeler ‘The Hustle Continues’ uit, daar werkten een heleboel topartiesten aan mee. Onder andere Wiz Khalifa, Lil Baby, A$AP Rocky en Megan Thee Stallion zijn op verschillende songs te horen.

  In zijn nieuwe single ‘1995’ keren Juicy J en Logic terug naar de herinneringen die ze hadden aan 1995. “Skippin’ school, feelin’ cool, we did not give a fuck Huh, was never one for the academics”, rappen ze. Dat de tijd snel gaat, daar herinneren ze ook aan in de song: “Whippin’ through North Memphis back in 1995 (Five) Screamin’, “Mafia!” had my city hypnotized (‘Tized) Gulf Stream 30,000 feet up in the sky (Sky) Dabbin’ off her titties, goddamn, time flies”. De lekkere beat klinkt laidback, een sfeer die ook aanwezig is in de videoclip.

  ‘The Hustle Continues’ is nu overal te streamen.

  Check ‘1995’

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer