More

  Laatste Sunset Concert Qmusic: Oscar and the Wolf

  Advertentie

  -

  Aankomende vrijdag speelt Oscar and the Wolf een Sunset Concert aan het Q-Beach House in Oostende. Dat kondigde Sam & Heidi vanochtend aan in hun ochtendshow op Qmusic. 

  Het was reeds een drukke festivalzomer voor Oscar and the Wolf: Rock Werchter, Tomorrowland, Lokerse Feesten en een aantal buitenlandse festivals. Verrassend als je weet dat het nieuwe album ‘Infinity’ nog moet uitgebracht worden.

  Sunset Concert

  Voor wie Oscar and the Wolf deze zomer nog niet kon meepikken, is dit de laatste kans. Aankomende vrijdag spelen ze aan het Q-Beach House. Wie een glimp wilt opvangen van Max Colombie & co gaat best op tijd naar het Q-Beach House, twee jaar geleden stond het strand reeds afgeladen vol. Vermoedelijk zal het deze keer driedubbel zo vol staan.

  Infinity

  Het is reeds van 2014 geleden dat Max Colombie ‘Entity’ uitbracht. In het voorjaar zijn reeds twee singles van het nieuwe album uitgebracht: ‘Breathing’ en ‘So Real’. Ook de nieuwe onuitgebrachte nummers wisten op de festivals te bekoren. Met persoonlijke hoogtepunten ‘Touch Down’ en ‘Runaway’.

  Uitkijken naar het tweede album, dat vermoedelijk hun wereldwijde doorbraak zal betekenen. Op naar ‘Infinity’ and beyond. Het album krijgt zijn release op 29.09.

  Sportpaleis

  Dit najaar stelt Colombie zijn tweede album ‘Infinity’ voor in het Sportpaleis. Tickets voor de tweede show zijn nog steeds beschikbaar. Een tip: misschien toch maar meemaken die shows, voor de rest van de wereld ready is for Infinity.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer