More

  LA CASA DE PAPEL | Wanneer verschijnt finale seizoen 5 van de reeks op Netflix?

  TAMARA ARRANZ/NETFLIX © 2020

  LA CASA DE PAPEL | Wanneer verschijnt finale seizoen 5 van de reeks op Netflix?

  -

  Binnenkort loopt La Casa de Papel op zijn einde, want het vijfde seizoen zal tevens het laatste worden van de Spaanse reeks. Wanneer kunnen we de finale van de reeks op Netflix verwachten? Dat lees je hier.

  De Spaanse reeks, La Casa de Papel, rond de overvallen van El Profesor, komt dit najaar ten einde. Eerder bevestigde maker Álex Pina dat het vijfde seizoen tevens het laatste zal zijn voor de reeks. Dat komt deels door de populariteit van de serie, maar ook de cast wordt veelvuldig gevraagd voor andere reeksen.

  Opnames afgelopen

  Ondertussen zijn de opnames van het nieuwe seizoen al afgelopen. In mei 2021 maakte Netflix bekend dat het laatste seizoen opgenomen was. Volgens Whats-on-Netflix.com vonden de opnames plaats in Denemarken, Portugal en Spanje.

  © TAMARA ARRANZ/NETFLIX

  Gelukkig is het niet meer heel erg lang wachten op nieuwe afleveringen van La Casa de Papel. Netflix bevestigde dat het laatste seizoen in twee delen zal verschijnen. Ook de vorige seizoenen werden steeds opgesplitst in twee delen. Dat maakt dat de reeks nu officieel toe is aan zijn derde seizoen, oftewel delen vijf en zes.

  Wanneer verschijnt laatste seizoen op Netflix?

  De laatste twee delen bestaan uit tien afleveringen en verschijnen al dit najaar op Netflix. Deel 1 verschijnt op 3 september om 9 uur Belgische tijd, deel 2 kan je bekijken vanaf 3 december. Op 2 augustus kunnen we uitkijken naar de seizoenstrailer. Eerder deze week verscheen al een korte teaser.

  Kan je niet genoeg krijgen van de Spaanse reeks? Check dan zeker eens Sky Rojo. De actie-comedyreeks is gemaakt door de bedenkers van van La Casa de Papel.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer