More

  © Tinder / Jacques

  Kwam jij de chocolade van Jacques tegen op Tinder? Merk deelde gratis chocolade uit op Valentijn

  -

  Dit jaar zaten er tijdens Valentijn wel erg speciale lovers op Tinder. Chocolademerk Jacques deelde bij een match een Valentijnspakket uit.

  Roodgloeiend staat Tinder traditioneel op Valentijnsdag. Helaas is de app ook vaak de basis van een hoop teleurstelling. Want vaak matchen foto en realiteit allerminst. En een teleurstelling is nooit echt een goed begin van een passionele relatie.

  Daarom vond Chocolade Jacques het weleens tijd om een beminde te introduceren die nooit teleurstelt: chocolade. Op 14 februari lanceerde het merk Tinderprofielen van verschillende chocoladerepen. Uiteraard elk met een eigen persoonlijkheid en profielfoto: de ene reep was duidelijk niet vies van witte stranden, de andere traint verder aan die sixpack, nog een andere houdt wel van een hot stone massage.

  Hing er een match in de lucht? Dan kon je naar rechts swipen om verder kennis te maken. Concreet: om een heerlijk Valentijnspakket van Chocolade Jacques bij jou thuis te ontvangen. Klaar voor een liefdesgelukje in elk stukje. Had jij een match te pakken? Laat het ons weten!

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie