Kürt of Kim: welke kapper kapt het knapst in ‘BEAT VTM’?

© VTM

© VTM

Met zijn spectaculaire worstelmatch bracht Guga Baúl team VTM vorige week op voorsprong in de eerste aflevering van ‘BEAT VTM’. Team Vlaanderen zal de bekende Vlamingen dus moeten bijbenen en rekent daarvoor op Kim (47) uit Tielrode. Zij daagt haar tegenstander uit om in 100 dagen tijd de beste dameskapper te worden. Een ‘geknipte’ opdracht voor Kürt Rogiers, zo bleek in de kick-off aflevering.

Dameskapster worden was voor Kim altijd al een meisjesdroom en ook bij Kürt roept het beroep een zekere fascinatie op. De techniek van het knippen, föhnen, brushen: de 2 kappers in spe moeten het allemaal onder de knie krijgen. Terwijl Kim thuis oefent op haar eigen papa, stelt Kürt zijn vrouw Els aan als proefkonijn. “Ik denk dat er toch een lichte relatiecrisis zit aan te komen”, klinkt het tijdens het knippen. De moeilijke trainingen doen het grote enthousiasme van Kürt en Kim even temperen. Dit worden 100 dagen van hard labeur, frustratie, irritatie en eindeloos knippen.

© VTM

Coaches Pascal Van Loenhout, de beste kapper ter wereld, en Sevda Durukan, de beste kapper van 2019, nemen Kürt en Kim onder hun vleugels. Terwijl Sevda vanuit haar kapsalon in Heusden voor een strenge no-nonsenseaanpak gaat, kiest Pascal in Antwerpen voor een hoog rock-‘n-rollgehalte. Kürt en Kim zijn er op gebrand om hun veeleisende coaches niet teleur te stellen. Tijdens het finaleduel moeten ze in 3 uur tijd 2 make-overs tot een goed einde brengen. “Ik heb in mijn 25 jaar loopbaan nog nooit van iets wakker gelegen, maar wel van dit”, geeft Kürt toe. Kan Kim het allereerste punt voor team Vlaanderen binnenhalen of vergroot Kürt de voorsprong van team VTM?

© VTM

‘BEAT VTM’: aflevering 2 op maandag 3 februari 2020 om 20.35 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in