More

  Koppel moet ‘Temptation Island’ vroegtijdig verlaten: dit hadden ze meegesmokkeld

  Advertentie

  -

  De ultieme relatietest ‘Temptation Island’ is vrijdag van start gegaan op VIJF. Vier koppels gaan op het exotische Thailand het spel van de verleiding aan en leven afgezonderd van elkaar, omringd door bloedmooie singles. Dat loopt niet steeds goed af, dit jaar moest een koppel het eiland vroegtijdig verlaten, dat valt te lezen in HLN.

  Opgelet: dit artikel bevat spoilers!

  Twee Belgische en twee Nederlandse koppels gaat dit jaar opnieuw de ultieme relatietest aan op ‘Temptation Island’. Afgelopen vrijdag maakten we kennis met de vier koppels en de vrijgezellen. Nu blijkt dat een koppel het eiland vroeger zal moeten verlaten doordat ze de regels hadden overtreden.

  https://www.facebook.com/Teamtempa/photos/a.459014767890958/882113092247788/?type=3&theater

  Op de Facebookpagina ‘Team Tempa’ zijn de laatste roddels over de deelnemers en het verloop van het programma te lezen. Daar verscheen het bericht dat er dit jaar geen vier, maar vijf koppels zouden deelnemen aan het programma. De makers beslisten om een vijfde koppel – in der haast – op te trommelen, nadat een duo de regels van het programma had overtreden.

  Exit Melissa en Gianni

  Zo zou het Nederlandse koppel Melissa en Gianni vervangen worden door Zach en Simone, doordat Melissa en Gianni smartphones in hun bagage hadden meegesmokkeld naar het eiland. Zo bleven ze met elkaar in contact tijdens de opnames van het programma. Dat is tijdens ‘Temptation Island’ uiteraard verboden en daarom besloot de productie om het koppel naar huis te sturen. Binnenkort krijgen we dus een nieuw koppel te zien, dat hopelijk wat ‘braver’ zal zijn. Of neen, dat willen we net niet zien.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer