More

  Kooptip: Test-Aankoop roept zonnecrème van Action uit tot ‘Beste Koop’

  Advertentie

  -

  Ben jij al klaar voor een zonnige zomer? Dan is het misschien tijd om nu zonnecrème in te slaan bij Action. Consumentenorganisatie Test-Aankoop heeft de zonnebrandbescherming van Action uitgeroepen tot ‘Beste Koop’.

  Action lanceerde in 2018 haar eigen eerste productlijn zonnebrandbescherming: Zenova. Alle producten zijn dermatologisch getest, waterresistent en rijk aan vitamine E. Speciaal voor de gevoelige huid is er een zonnemelk zonder parfum en met een milde conservering. Dit geldt ook voor de zonnebrandbeschermingsproducten voor kinderen, die verkrijgbaar zijn in een handige triggerspray- en roll-onverpakking, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is.

  Beste Koop 

  Nu heeft consumentenorganisatie Test-Aankoop de Zenova Sun Spray SPF 30 uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. De zonnecrème van de keten scoort een 6,5 en wordt beloond met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kost de crème slechts 3,79 euro voor 200 ml. In totaal heeft Test-Aankoop 22 producten met SPF 30 getest. Gewogen eigenschappen zijn onder meer de UVB- en UVA-bescherming, de informatie op de verpakking en de milieueffecten van de ingrediënten.

  Daarnaast komt ook de Zenova Kids Sun Spray 50+, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van kinderen, als ‘Beste Koop’ uit de analyse met een score van 6,4. Frank Groen, Head of Buying van Action: “Dat de Zenova Sun Spray SPF 30 en de Zenova Kids Sun Spray 50+ zijn uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ is een mooie erkenning van onze focus op kwaliteit en een positieve bevestiging dat goede zonnebrandbescherming niet duur hoeft te zijn.” 

  Ook in Nederland

  Ook in Nederland zijn ze enthousiast. Daar riep de Nederlandse Consumentenbond de Zenova Sun Spray SPF 30 ook uit tot ‘Beste Koop’. De zonnebrandbescherming van Action krijgt daar een score van 6,8 en wordt beloond voor de prijs-kwaliteitsverhouding. In totaal zijn 25 producten door de Nederlandse Consumentenbond getest.

  De zonnebrandbescherming van Zenova is verkrijgbaar bij alle Action-filialen en het actuele aanbod is hier te vinden. De prijzen variëren tussen € 1,95 en € 4,95.

  BronAction
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer