More

  © Netflix

  Komt ‘You’ seizoen 3 pas in november 2021 uit op Netflix?

  -

  Door een massaal gedeelde fan post denkt het internet dat het derde seizoen van Netflix-serie You er in november aankomt. Netflix bevestigt, noch ontkent de datum.

  De serie rond de knotsgekke Joe Goldberg, die meteen verliefd wordt en obsessief alles doet voor de liefde, telt momenteel twee seizoenen. Na de romance met Guinevere Beck (seizoen 1) en Love Quinn (seizoen 2) leek Joe op het einde van het tweede seizoen een nieuwe geliefde op het oog te hebben.

  De opnames voor het derde seizoen gingen in november 2020 van start en hadden in april 2021 afgelopen moeten zijn. Door de pandemie werden de opnames eind december opgeschort en konden ze pas op 18 januari opnieuw van start gaan.

  November 2021? 

  Het Twitter-account Netflix Updates schreef dinsdag dat het derde seizoen van You er in november 2021 zou aankomen. Het gaat niet om een officieel account, noch om een officiële poster van de reeks. Al te vaak gaat het dan ook om fake news, zo worden wel vaker valse data gedeeld.

  Al gooide Netflix wel olie op het vuur door te reageren op de post: “LOVE this fan art!”, schreven ze via hun account. Een bevestiging of ontkenning van de datum kwam er niet, maar november lijkt een realistische datum. Vermoedelijk zullen de opnames in mei afgerond worden, waardoor er nog voldoende tijd rest om de serie af te werken. Het vorige seizoen verscheen van You in december 2019 op Netflix, het eerste seizoen was in september te zien. In het derde seizoen zullen onder andere Shalita Grant en Travis Van Winkle de cast versterken.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie