More

  Komt er binnenkort nieuws rond GTA 6? Nieuwe webpagina hint mogelijk naar aankondiging

  Advertentie

  -

  Een mysterieuze nieuwe webpagina op de website van Rockstar, doet de geruchtenmolen rond de GTA 6 opnieuw op volle toeren draaien. Fans leiden daaruit af dat er binnenkort een aankondiging zal volgen. En er is nog meer nieuws rond Grand Theft Auto 6.

  Het is ongetwijfeld nog even wachten op GTA 6, al hebben fans een webpagina gevonden, die volgens hen verwijst naar een nakende aankondiging van de game, dat schrijft Gamerant. Neem het nieuws niet te serieus, het gaat namelijk om pure speculaties. Zo is er geen enkel bewijs voor de geruchten. Fans van de game wachten al een hele tijd ongeduldig op nieuws rond GTA 6. De huidige game, GTA 5, werd in 2013 gelanceerd, al kon deze dankzij GTA Online wel op continue vernieuwing rekenen.

  Weldra nieuws rond GTA 6?

  Er zou binnenkort dus wel eens goed nieuws kunnen opduiken. De mysterieuze internetpagina met nummer 62005 werd onlangs door Rockstar – de ontwikkelaar van de game – online geplaatst. Volgens de vooraanstaande leaker Tez2 zou de pagina voorbehouden kunnen zijn voor een bericht rond GTA Online, al zou het evengoed om nieuws rond GTA 6 kunnen gaan. Op de pagina is niets te zien, behalve een nietszeggende errorcode.

  Wat we van GTA 6 mogen verwachten, blijft een goed bewaard geheim. Zo heerst er al een tijd een hardnekkig gerucht over ‘Project Americas’, dat zou de codenaam van de nieuwe versie moeten zijn. Zo zou Grand Theft Auto 6 zich in Vice City afspelen, maar ook in Liberty City, Los Santos, Chicago, Rio de Janeiro en een nog onbekende zesde stad. Al zou het om nonsens kunnen gaan. Zo schreef de welingelichte insider Tom Henderson dat 80% van de geruchten om ‘smoke and mirrors’ gaan. Fake news dus.

  Zeer binnenkort nieuws?

  Al is er nog meer nieuws. Zo schreef een anonieme gebruiker op 4Chan dat er zeer binnenkort nieuws aankomt rond GTA 6. Naar eigen zeggen werkte hij een tijd in een coördinerende rol bij Rockstar. Volgens de anonieme gebruiker zou er al een persbericht klaar zijn om de nieuwe game aan te kondigen.

  Verder zouden er zes steden te zien zijn in GTA 6. Dat vertelden, eerder al, ook andere zelfverklaarde insiders. Er zou volgens de anonieme gebruiker nog werk zijn aan de game, maar vooral Liberty City en het Northern Pass-gebied zouden er nu al ongelofelijk goed uitzien. Ook zou GTA Online een testruimte zijn om nieuwe features voor GTA 6 te testen. Neem het nieuws vooral met een flinke korrel zout, aangezien het om onbevestigde geruchten gaat. Pas bij een aankondiging zullen we weten of de anonieme gebruiker de waarheid sprak. Als we de persoon mogen geloven, zouden we dat snel moeten weten.

  © 4Chan

  GTA 5 remaster

  Vooraleer we toe zijn aan GTA 6 is het nog wachten op de remaster van GTA 5 voor de PS5 en Xbox Series X. Rockstar neemt het spel volledig onder handen en beloofde eerder een sterke upgrade. “Remastering is altijd onderdeel geweest van onze strategie. We doen dat anders dan onze concurrentie – we plaatsen games niet zomaar over. We nemen tijd om de best mogelijke versie te maken, om de game verschillend te maken voor de nieuwe release, rekening houdend met de nieuwste technologie waar we het op uitbrengen.”

  Zo kunnen we zeker al enkele technische vernieuwingen verwachten van GTA 5 op nieuwste generatie spelconsoles. Betere graphics en zelf nieuwe content behoren tot de mogelijkheden.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer