More

  Kom in de kerstsfeer: vier dingen die jij nodig hebt om je kot ‘kerstproof’ te maken

  -

  De blok komt er bijna aan, maar dus ook de kerstperiode. Met onze vier tips maak je het studeren wat aangenamer door je saaie kot om te toveren tot een gezellig kerstkot.

  1. Kerstverlichting

  Kerstverlichting is niet alleen leuk voor in de kerstboom, maar ook om omhoog te hangen. Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken: boven je bed, je kast of aan je dampkap, het kan allemaal. Je vindt al leuke kerstverlichting voor 1,50 euro bij Ikea.

  2. Kleine kerstboom

  Wie kerstmis zegt, zegt een kerstboom. Natuurlijk wordt het wat moeilijk om een levensgrote kerstboom neer te planten in je kleine studentenkamer. Gelukkig zijn er genoeg kleine varianten. Op die manier krijgt je toch wat meer sfeer in je kot zonder dat er veel plaats aan verloren gaat. Bij AVA vind je er al voor maar 3,99 euro.

  3. Advent kalender

  Tijdens de blok verdien je wel een beloning. Een advent kalender brengt de kerstsfeer in je kot én zorgt ervoor dat je elke dag een lekkere beloning krijgt voor al het studeren. Het mag dan wel al acht december zijn, maar dan eet je die eerste acht chocolaatjes toch in een keer op? In je lokale supermarkt vind je al een advent kalender vol Milka chocolaatjes voor nog geen vijf euro.

  4. Kaarsjes

  Kaarsen zijn altijd leuk om op kot te hebben, maar zeker tijdens de kerstperiode. Niets is zo gezellig als studeren bij kaarslicht.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie