Koen Wauters en Valerie De Booser in ‘Code van Coppens’

© VTM

In ‘Code van Coppens’ sluiten de broers Coppens vier bekende Vlamingen op in hun escape room. Hun opdracht: ontsnappen door het oplossen van allerlei wetenschappelijke raadsels van de broers. Vanavond zien we Koen Wauters, Valerie De Booser, Laura Tesoro en Sean Dhondt.

De volgende aflevering van Code van Coppens lijkt wel een aflevering van ‘Prison Break’, want Staf en Mathias sluiten Koen Wauters samen met zijn vrouw Valerie De Booser, en het duo Laura Tesoro en Sean Dhondt op in een streng bewaakte gevangenis. En daar moeten ze door goed samen te werken en codes te kraken zo snel mogelijk uit raken.

Maar de broers maken het de duo’s niet echt makkelijk. Koen en Sean worden in een dwangbuis gestoken,  Valerie en Laura worden met hun handen geboeid op de rug.  Wie bijt in het zand? Wie graaft zich een weg richting het vrije leven daarbuiten? En hoe reageren de duo’s op de stress? Wordt Code van Coppens een ultieme relatietest voor Koen ‘Beest’ Wauters en Valerie?  En neemt Laura het initiatief of is het Sean die de leiding neemt in de ontsnapping van het jaar?

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in