More

  Koen Wauters en Jonas Van Geel kapen de Qmusic-ochtendshow

  Advertentie

  -

  Vanochtend éénmalig niet Sam, Inge en Wim tijdens de Qmusic-ochtendshow, maar wel Koen Wauters en Jonas Van Geel. Het duo nam vanmorgen om 6 uur de fakkel over omdat ze op een week tijd 5000 tickets verkochten voor Rode Neuzen Dag XL, dat op vrijdag 26 november in het Sportpaleis neerstrijkt. 

  In de ochtendshow maakten de Rode Neuzen Dag-ambassadeurs bekend welke Rode Neuzen School op vrijdag 29 november les zal krijgen van de Vlaamse ministers. ZAVO campus Ster in Zaventem krijgt niet alleen de ministers over de vloer, ook Sam, Inge & Wim zullen er drie uur live radio maken. Het duo bracht ook live het Rode Neuzen Dag-lied ‘Heel Mijn Hart’ en maakte ook nieuwe artiesten voor Rode Neuzen Dag XL bekend, waaronder Laura Tesoro, Loïc Nottet en Gers Pardoel.

  Koen en Jonas wilden tijdens de uitzending weten of alles in orde was op het thuisfront. Koen belde zijn dochter Zita om te vragen of ze klaar was voor haar toets van Frans: “allé papa, niet op de radio”, lachte Zita. Koen en Jonas belden ook met ‘luisteraar’ Nathalie. Wat ze niet wisten, is dat het Nathalie Meskens was die aan de lijn hing: “Jullie hebben het niet door of wat? Het is de Meskens hé onnozelaren”, lachte ze.

  Sam, Inge en Wim kregen van Koen en Jonas ook hun tegenprestatie die ze samen met hun Qmusic-collega’s moeten uitvoeren op Rode Neuzen Dag XL: “Jonas en ik doen alles op het podium, maar we willen jullie vragen om alles achter de schermen in goede banen te leiden.”

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer