More

  Kobe Ilsen presenteert nieuwe seizoen van ‘Blind Gekocht’ in 2021: “Ik heb Dina al gebeld”

  -

  Kobe Ilsen zal het derde seizoen van ‘Blind Gekocht’ presenteren op VIER, dat maakte hij woensdag bekend in ‘Het Rad’. Hij vervangt daarmee Dina Tersago die opnieuw naar VTM gaat.

  Na twee erg succesvolle seizoenen krijgt het woonprogramma ‘Blind Gekocht’ in 2021 een vervolg. In het derde seizoen verwelkomt VIER niet alleen nieuwe kandidaten, maar ook een nieuwe presentator: Kobe Ilsen. Hij vervangt daarmee Dina Tersago, die zich gaat concentreren op programma’s voor VTM. In het programma gaat Kobe samen met makelaar Bea en interieurarchitect Bart op zoek naar dat ene droomhuis dat de koppels zelf maar niet te pakken krijgen en ze hakken voor hen de knoop door. Detail: de koppels krijgen de woning pas na de aankoop te zien.

  Voorjaar 2021

  Het heuglijke nieuws maakte Kobe woensdagavond als letterzetter van dienst zelf bekend in de derde aflevering van ‘Het Rad’. In de ronde waarin de kandidaten moesten raden wat nog niemand wist over Kobe met als enige tip ‘Ik zit er binnenkort in’ wist kandidaat Manu de woordpuzzel op te lossen: er stond ‘Ik presenteer Blind Gekocht’.

  Kobe kijkt uit naar de reeks en is zelf grote fan: “Amai, hoe fijn is dit! De afgelopen twee seizoenen heb ik elke aflevering gezien. Meegeleefd met de koppels, met hun verwachtingen, teleurstellingen en dan uiteindelijk ook met de emoties bij het eindresultaat. Het is een heerlijk, respectvol format dat mensen met een droom echt vooruit helpt.” 

  Kobe belde ook reeds met zijn voorgangster Dina Tersago: “Ik heb Dina al gebeld en haar zegen gevraagd en gekregen. Ik had Bart en Bea ook al aan de lijn en zij hebben me ook warm onthaald. De fans van het programma mogen er gerust in zijn dat we met heel veel liefde en respect voor het programma, haar medewerkers en de nieuwe koppels er een fantastisch derde seizoen van gaan maken. Ik mag nog niks verklappen, maar met wat ik nu al gezien heb, belooft het een topreeks te worden.” Het nieuwe seizoen zal in het voorjaar van 2021 te zien zijn.

  Bekijk het fragment

  BronVIER
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie