More

  Klaasje verlaat K3: Studio 100 gaat (opnieuw) op zoek naar nieuwe vrouwelijke (of mannelijke) opvolger

  Advertentie

  -

  Verrassing bij Studio 100. Op een persconferentie kondigde Klaasje haar afscheid van K3 aan. Al verdwijnt de blondine niet meteen uit de groep, ze blijft nog zeker een jaar actief bij het project.

  5 jaar nadat Karen, Kristel en Josje opgevolgd werden door Klaasje, Marthe en Hanne, verdwijnt er alweer iemand uit het project. Klaasje vertelde op een persconferentie dat ze zich op andere projecten wilt focussen en verlaat daarom de band. Eerder verlieten al Kathleen Aerts (2009), Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman (2015) de band. Zij werden dankzij een talentenjacht op VTM opgevolgd door Hanne, Marthe en Klaasje.

  Studio 100 gaat dus opnieuw op zoek naar een opvolger voor een van de bandleden, al had Studio 100-oprichter Gert Verhulst wel opvallend nieuws: “K3 gaat voort, wij gaan dus op zoek naar een opvolgster of opvolger voor Klaasje. U heeft het goed gehoord: diegene die de plaats van Klaasje zal innemen, kan dus ook een jongen zijn.”

  Kandidaten moeten wel goed kunnen zingen, dansen en ouder zijn dan 18 jaar. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Studio 100.

  Online reacties: “Doek K3 gewoon op”

  Ook online regent het reacties op de exit van Klaasje. De ene klinkt al serieuzer dan de andere: zo schrijft iemand op Twitter: “Doek K3 gewoon op. Klaar. Safe. Finito. Om de zoveel jaar een K3 zoektocht programma, is een beetje afgezaagd”. Iemand anders is al op zoek naar complottheorieën die de exit van Klaasje verklaren.

  Bekijk de persconferentie

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer