More

  Kinepolis opent nu ook in Antwerpen IMAX®-zaal: vanaf december ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’

  Advertentie

  -

  Kinepolis Brussel had reeds sinds 2016 opnieuw een IMAX-zaal, maar nu kunnen ook Antwerpenaren binnenkort genieten van het majestueuze schermformaat in Kinepolis Antwerpen. Vanaf decembert opent daar een eerste IMAX-zaal.Na de succesvolle heropening van IMAX Brussel eind 2016, werken Kinepolis Group en IMAX Corporation samen aan de opening van een nieuwe IMAX®-zaal in Kinepolis Antwerpen. De zaal, voorzien van 371 zitplaatsen, zal uitgerust zijn met IMAX® Laser, de baanbrekende 4K laserprojectie-technologie die filmliefhebbers de meest scherpe, heldere en levendige beeldkwaliteit biedt, in combinatie met een ongeëvenaarde geluidservaring die je helemaal onderdompelt in de actie. De opening van de Antwerpse IMAX®-zaal staat gepland in december. ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ zal één van de eerste films zijn die er worden vertoond.

  https://www.youtube.com/watch?v=WtUMuGDxCWc

   “IMAX staat voor een exclusieve filmervaring die erg gewaardeerd wordt door onze klanten. Met deze tweede IMAX-zaal willen we meer Belgische filmliefhebbers de kans bieden film in IMAX te beleven”, zegt Eddy Duquenne, CEO Kinepolis Group. “IMAX Antwerpen past in onze strategie om klanten de keuze te bieden tussen verschillende soorten belevingen, denk bijvoorbeeld ook aan Laser ULTRA en 4DX. We merken dat de klanttevredenheid in deze premium-zalen doorgaans erg hoog is; film kijken wordt er nog een stuk intenser en dat wordt vooral bij actierijke content als een meerwaarde ervaren.”

  IMAX® Laser beschikt over een nieuw optisch systeem en een reeks eigen IMAX technologieën die beelden projecteren met een aspect ratio tot 1.9:1 met een maximale resolutie en scherpte en ongeziene niveau’s van helderheid, contrast en kleuren. Het nieuwe systeem bevat ook de laatste nieuwe geluidstechnologie van IMAX: 12.1 audio met nog meer kracht en precisie, en extra geluidskanalen op de zijkanten en in het plafond die ervoor zorgen dat geluid nog beter gepositioneerd kan worden voor een echt immersieve ervaring.

  Fans die ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ in IMAX (Antwerpen of Brussel) willen beleven, kunnen vanaf vandaag tickets reserveren via www.kinepolis.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer