More

  Kim en Charlotte vallen af in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’: Charlot en Charlotte geven slechts 2 punten

  Advertentie

  -

  In ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ ontvangen Vlaamse hobbykoks de twee topchefs Sergio Herman en Marcello Ballardin bij hun thuis. Kim en Charlotte moesten vandaag het programma verlaten. Dat hebben ze deels aan hunzelf te denken, maar ook aan het sluwe spel van ‘Instagirls’ Charlotte en Charlot.

  De eerste tien afleveringen van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ zitten erop. Het laatste ticket voor de battles werd uitgedeeld en het doek viel onherroepelijk over een tweede duo dat de wedstrijd moet verlaten. Kim en Charlotte schotelden vanavond een Jamaicaanse menu voor aan de andere duo’s en aan Sergio en Marcello.

  Slechts twee punten van Charlotte en Charlot

  Kim en Charlotte hadden pech met het vuur dat niet werkte zoals ze wilden, het ijs dat niet hard werd en de bloemklonters in de saus. Hierdoor kregen ze lage punten van zowel Sergio en Marcelo, maar ook van de medekandidaten waarbij er bovendien heel tactisch gespeeld werd. Zo gaven Charlotte en Charlot slechts twee punten, terwijl de andere duo’s minstens vijf punten gaven. Daardoor eindigden ze op 46 punten, dat is twee punten minder dan Charlotte en Charlot, zij stonden tot voor kort laatste in de ranking. Het maakte hen allesbehalve populair bij de andere duo’s en ook op Twitter werden ze niet gespaard.

  Kim en Charlotte verlaten teleurgesteld, maar met opgeheven hoofd de wedstrijd. “Ik ben tevreden: we hebben gebracht waar we achter stonden. Het is heel spijtig, we hadden het niet verwacht maar het is nu zo, er is niks meer aan te veranderen”, reageert Charlotte.

  Vanaf volgende week deze battles

  BATTLE 1: Lorenzo en Ayse versus Dries en Charlotte
  BATTLE 2: Jasmina en Deborah versus Seb en Simon
  BATTLE 3: Dominique en Wendy versus Claudia en Pino
  BATTLE 4: Mira en Anne-Sophie versus Charlotte en Charlot

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer